Published On: Soare, Dec 13th, 2015

Isi facea provizii de Craciun / Un brailean a fost arestat dupa ce a spart 5 magazine / A fost prins cand dadea a sasea lovitura!

Share This
Tags

Barbat arestatSambata, 12 decembrie, procurorul de caz l-a prezentat Judecatoriei pe braileanul C. Vasile, in vartsa de 35 de ani, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si tentativa la furt calificat. Instanta de judecata a admis propunerea si a emis, pe numele barbatului, mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

In dimineata zilei de 11 decembrie, la ora 05.00, o echipa de siguranta publica, formata din politisti si jandarmi, l-a prins in flagrant pe C. Vasile in timp ce forta usa de acces a unui magazin alimentar de pe bulevardul Independentei, cu intentia de a patrunde in interior si a sustrage bunuri.

Judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au extins cercetarile si au stabilit ca barbatul ar fi spart mai multe societati comerciale din municipiu, cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti.

Astfel, braileanului i s-a probat ca, in perioada 1 noiembrie-3 decembrie 2015, ar fi patruns prin efractie in cinci magazine si ar fi furat bani, tigari, imbracaminte si alte bunuri, creand un prejudiciu total de peste 9.700 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author