Published On: mie, Dec 16th, 2015

Ioan Niculae, prietenul si partenerul de dosare al fostului baron Bunea Stancu, dus din puscarie la DNA, pentru a fi audiat

Share This
Tags

Ioan NiculaeIoan Niculae, patronul grupului Interagro si cel mai bogat roman, este audiat miercuri dimineata de procurorii anticoruptie in dosarul ce vizeaza fapte de evaziune fiscala, trafic de influenta si spalare de bani in care omul de afaceri este urmarit penal. Tot in acest dosar este urmarit penal si fostul baron Gheorghe Bunea Stancu.

Afacersitul a fost adus la DNA din Penitenciarul Gaesti, unde executa pedeapsa primita in dosarul „Mita la PSD”, in care a fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare pentru finantarea ilegala a campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana din 2009.

Procurorii DNA il acuza pe Gheorghe Bunea Stancu de trafic de influenta, iar pe Niculae de cumparare de influenta, in forma continuata, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani in acest dosar.

Stancu i-ar fi promis lui Ioan Niculae ca poate interveni in Guvern pentru a fi emisa o hotarare de guvern favorabila afacerilor celui mai bogat roman.

Comentarii

comentariu

About the Author