Published On: joi, Dec 17th, 2015

Greva foamei la Penitenciarul Braila: 9 detinuti refuza sa manance pentru ca au fost mutati impreuna intr-o singura celula!

Share This
Tags

penitenciar infobrailaDe ieri, 9 detinuti de la Penitenciarul Braila refuza hrana din cauza faptului ca au fost mutati din mai multe celule intr-o singura celula, conform deciziei judecatorului de supraveghere. Directorul unitatii incearca sa-i convinga sa renunte la protest, insa pana acum nu sunt semne ca persoanele aflate in spatele gratiilor au de gand sa manance. Cel mai probabil, refuzul va fi valabil si astazi

"Au nemultumiri referitoare la capacitatea de cazare, desi sunt respectate toate reglementarile legale in vigoare. S-a respectat o incheiere judecatoreasca. Lor li se aduce mancare, de 3 ori pe zi, insa nu vor sa manance", ne-a declarat Simona Kober, purtatorul de cuvant al penitenciarului.

Detinutii, care nu sunt condamnati pentru fapte cu violenta, au anuntat de pe data de 15 decembrie ca vor recurge la acest gest.

In permanenta, protestatarii din penitenciar sunt supravegheati de un medic, care le-a adus la cunostinta si riscurile la care se expun procedand astfel.

Comentarii

comentariu

About the Author