Published On: lun, Dec 14th, 2015

GALERIE FOTO Ambulanta rasturnata de un Rover, aproape de Piata Mare / Ambulantierul, asistenta si o pacienta, transportati la spital

Share This
Tags

ambulanta1O ambulanta s-a rasturnat, ieri seara, in jurul orei 19:00, dupa ce a fost izbita de un autoturism marca Rover, la intersectia strazilor Rosiori si Dianei, in apropiere de Piata Mare. Ambulantierul, asistenta, dar si o tanara de 30 de ani, aflata in salvare, au fost raniti, fiind transportati la Unitatea de Primiri Urgente. Soferita Rover-ului era in stare de soc.

Ambulanta plecase de pe strada Mihai Bravu, de unde preluase pacienta, iar pe strada ambulanta2Dianei, la intersectia cu Rosiori, a fost lovita de autoturismul care nu i-a acordat prioritate, desi avea semnalele luminoase in functiune. In urma impactului, salvarea s-a rasturnat pe o parte, iar Rover-ul a fost avariat in partea din fata.

"Am auzit o bubuitura si apoi, cand am iesit din casa, am vazut cum ieseau din ambulanta. Era o fata si asistenta, care erau speriate. Am ajutat-o sa iasa din ambulanta pe asistenta", ne-a declarat una dintre zecile de persoane adunate la locul accidentului.

Cei trei raniti au ajuns la spital in stare buna, fiind in afara oricarui pericol, insa foarte speriati. Atat directorul spitalului, medicul Mihailambulanta3 Iugulescu, cat si directorul Serviciului de Ambulanta Judetean, medicul Viorica Uscatu, s-au interesat in permanenta de starea ranitilor, care, dupa mai multe investigatii de specialitate, au plecat acasa pe picioarele lor.

"Este o ambulanta noua, ajunsa in parcul auto in aceasta vara. Are doar 80.000 de km parcurs", ne-a precizat managerul SAJ.

Soferita Rover-ului s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author