Published On: vin, Dec 11th, 2015

FELICITARI / Jandarmii i-au inapoiat unui brailean portofelul pierdut in parcarea mall-ului!

Share This
Tags

portofel pierdutJandarmii braileni au fost oamenii potriviti la locul potrivit, cum spune o vorba din popor. Oamenii legii au gasit un portofel si l-au inapoiat proprietarului, care-l cauta cu disperare.

Joi, 10 decembrie, o patrula a Postului de Jandarmi Lacu-Sarat au restituit unui barbat, in varsta de 32 ani, portofelul pierdut in parcarea Promenada Mall. Jandarmii se aflau in patrulare pentru prevenirea faptelor antisociale, iar in jurul orei 13.00 au observat o femeie, de 45 ani, care ridicase de jos bunul.

Vigilenti, oamenii legii au trecut imediat le verificari, si, impreuna cu femeia care a dat dovada de spirit civic, au verificat portofelul, care continea printre altele documente de identitate, o sumă de bani, carduri bancare si un permis auto.

In scurt timp, patrula de jandarmerie a identificat proprietarul, care s-a intors in parcarea respectiva si care nu stia ca si-a pierdut portmoneul.

Dupa primirea bunului si intocmirea procesului verbal necesar in astfel de cazuri, barbatul le-a multumit membrilor patrulei de jandarmerie.

Comentarii

comentariu

About the Author