Published On: lun, Dec 14th, 2015

EXCLUSIV Rupt de beat, un brailean din Faurei si-a ucis concubina, de 65 de ani, lovind-o in cap cu un topor!

Share This
Tags

crima noapteaDupa o cearta apriga, un barbat din Faurei a pus mana pe o coada de topor si si-a lovit concubina de mai multe ori in zona capului, lasand-o fara suflare. La mai bine de jumatate de ora de la crima, fiica victimei a sunat la 112 si a anuntat ca si-a gasit mama intr-o balta de sange.

Sambata, in jurul orei 19:30, beat si pus pe scandal, un brailean de 54 de ani a vazut negru in fata ochilor atunci cand femeia care ii era alaturi de ani buni l-a amenintat ca il va parasi, cel mai probabil satula de bataile pe care le incasa, si a inceput sa o loveasca cu coada de topor in cap. Dupa ce concubina nu a mai miscat, ucigasul si-a mai pus ceva de baut si s-a asezat in fata televizorului.

Peste aproximativ 40 de minute, fiica femeii a intrat in camera si si-a vazut mama moarta, anuntandu-i pe oamenii legii prin numarul unic de urgente. Criminalul era prea beat pentru a fugi de la fata locului, fiind incatusat de politisti chiar in casa unde a avut loc omorul.

Braileanul a fost retinut pentru 24 de ore, iar apoi, in cursul zilei de ieri, a fost prezentat instantei, care l-a trimis in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author