Published On: mie, Dec 16th, 2015

Eleva de 12 ani, din Braila, expozitie de tablouri realizare in tehnica quilling la Brasov!

Share This
Tags

Biarnablioteca Judeteana “George Baritiu” Brasov va gazdui pe 21 decembrie, incepand cu ora 10.00, vernisajul expozitiei de tablouri realizate in tehnica quilling al brailencei Andreea Stefania Zaharia.

Lucrarile au tematica de Craciun si sunt realizate la atelierul de quilling din cadrul Sectiei pentru Copii – Ludoteca a Bibliotecii Judetene “Panait Istrati” Braila sub coordonarea Monicai Andrei de la “Quilling by Monica”.

Arta quilling-ului cere sacrificii si multa atentie, dar pentru Andreea Zaharia, o adolescenta de 12 ani, aflata în clasa a VI-a A la Scoala Gimnaziala “Mihu Dragomir” din Braila, acest lucru a devenit o modalitate de relaxare si un hobby pe care încearca sa-l perfectioneze cu fiecare lucrare în parte.  

“Imi place foarte mult ceea ce fac. Ma relaxeaza. Ma pasioneaza acest lucru. Trebuie sa iubesti hartiuta ca sa faci proiecte de acest tip. O sa mai fac astfel de tablouri”, spune Andreea, adaugand ca din expozitia care va avea loc la Brasov cel mai drag exponat este renul Rudolf.
Vernisajul Andreei Zaharia are loc în cadrul unui parteneriat educational încheiat de Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila – Sectia pentru Copii – Ludoteca, coordonator fiind bibliotecara Doina Stanciu si Biblioteca Judeteana “George Baritiu” Brasov – Sectia pentru Copii si Tineret, coordonator Melania Luana Butnariu.

Parteneriatul are loc in perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016. Programul activitatilor desfasurate cu aceasta ocazie cuprinde pe 21 decembrie vernisajul tinerei brailence la Brasov, dar si un atelier de quilling sustinut de catre Monica Andrei.

Totodata, in ianuarie anul viitor, la Braila, va avea loc vernisajul unei tinere din Brasov, Alara Deniz, iar la Brasov se va organiza vernisajul brailencei Bianca Stefania Althamer.

Comentarii

comentariu

About the Author