Published On: joi, Dec 3rd, 2015

Draghincescu spune ca nu a fost exclusa statutar din PNL: “Imi dau demisia! Excluderea, o inscenare, ca si dosarul penal gandit tot de cei care m-au exclus”

Share This
Tags

Simona Draghincescu (14)Consilierul local Simona Draghincescu sustine ca nu a fost exclusa statutar din PNL, nefiind convocata la sedinta in care s-a decis excluderea si neavand astfel dreptul la aparare. Mai mult decat atat, Draghincescu afirma ca excluderea trebuia sa vina dupa alte sanctiuni, conform statutului partidului.

"Decizia de excludere a unui membru este una luata fata de o persoana fara ca aceasta sa fi fost anuntata ca urmeaza a fi sanctionata, fara a fi fost convocata, fara a fi fost prezenta la sedinta de excludere, incalcandu-i in acest fel dreptul la aparare, fara a exista propunerea pe ordinea de zi a sedintei din 26.11.2015, fara a avea posibilitatea contestatiei acesteia si fara ca acesta sa mai fi fost sanctionata vreodata. Nu are rost sa mai insir aici si numarul articolele din Statutul PNL si Protocolul de fuziune PNL-PDL", scrie fosta liberala intr-un document pe care ne-a precizat ca l-a transmis conducerii centrale a PNL.

In incheierea documentului, Simona Draghincescu mentioneaza ca demisioneaza din partid incepand cu data de 3 decembrie "pentru a-i scuti pe colegii din fostul PDL sa participe la un simulacru de sedinta la care sa se ia inca o data decizia de excludere".

"Decizia de excludere nu are nicio motivatie sau justificare reala, totul fiind doar o inscenare, ca si dosarul meu penal "gandit" de aceleasi persoane care au "gandit" si excluderea", a mai adaugat Draghincescu.

Reamintim faptul ca la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul Delegatiei Permanente, PNL a decis, cu 37 de voturi "pentru" si 2 abtineri, excluderea din partid a Simonei Draghincescu. Deputatul Alexandru Nazare si alti membri proveniti din PDL au parasit sedinta, nemultumiti de faptul ca nu s-a amanat decizia cu privire la Draghincescu, asa cum au cerut.

Comentarii

comentariu

About the Author