Published On: mar, Dec 1st, 2015

Draghincescu nu contesta excluderea din PNL: N-am primit inca decizia, dar dragoste cu sila nu se poate!

Share This
Tags

Simona DraghincescuExclusa din PNL joia trecuta, intr-o sedinta cu scantei, consilierul local Simona Draghincescu nu va contesta decizia care a scos-o din randurile liberalilor, desi statutul partidului ii permite sa o faca. "N-am primit inca decizia, dar dragostea cu sila nu se poate!", ne-a declarat Draghincescu, nedorind sa faca alte comentarii.

Simona Draghincescu, inscrisa in cursa interna din PNL pentru desemnarea candidatului la Primarie, a fost data afara din partid in Delegatia Permanenta, dupa ce liberalii au hotarat ca senatorul Catalin Boboc sa candideze pentru fotoliul de primar, iar afaceristul Florin Cirligea sa fie in fruntea listei pentru Consiliul Judetean.

Excluderea a venit dupa aproape un an de razboi politic intern intre vechii liberali si fostii PDL-isti – care isi doreau ca Draghincescu sa fie candidatul PNL la Primarie. Consilierul local l-a atacat in nenumarate randuri pe viceprimarul liberal Alexandru Danaila, provenit din vechiul PNL, acuzandu-l ca a ramas in functie, in dreapta primarului Simionescu, impiedicand astfel partidul sa faca opozitie administratiei PSD.

Totodata, Simona Draghincescu, pusa la zid de vechii liberali pentru ca ar face jocul PSD – intretinand conflictul din partid, i-a facut vinovati de dosarul penal in care este cercetata pentru presupuse ilegalitati din perioada in care a condus Directia Pietelor pe liderii vechiului PNL, care i-ar fi facut un dosar politic pentru a o scoate din batalia electorala de anul viitor.

Inainte ca liberalii sa voteze excluderea consilierului local, deputatul Alexandru Nazare, dar si alti membri proveniti din PDL au parasit sedinta, nemultumiti de faptul ca nu s-a amanat decizia cu privire la Draghincescu, asa cum au cerut.

Comentarii

comentariu

About the Author