Published On: lun, Dec 21st, 2015

Draghincescu, cadouri simbolice pentru conducerea Brailei: O scrisoare de nemultumire, o secera si o siguranta arsa!

Share This
Tags

cadou DraghincescuPrimarul Aurel Simionescu si cei doi viceprimari, Doinita Ciocan si Alexandru Danaila, au primit cadouri din partea consilierului local independent Simona Draghincescu, la sfarsitul sedintei Consiliului Local. La edil a ajuns o scrisoare de nemultumire din partea brailenilor care au votat-o pe Draghincescu, la PSD-ista Doinita Ciocan a ajuns o secera, iar la liberalul Danaila, o siguranta arsa.

"Am trei cadouri pentru dumneavoastra si o sa va citesc si o scrisoare – cadoul pentru domnul primar, din partea celor 17.514 de braileni care m-au votat. Cadoul meu pentru doamna viceprimar Ciocan e o secera, pentru domnul viceprimar Danaila am o siguranta, fuzibila desigur, pentru ca dumnealui e doctorand la siguranta nationala", a spus Draghincescu, cerandu-le sa ia gestul "ca atare".

In scrisoarea pe care consilierul local a citit-o in plenul Consiliului Local se vorbea despre Simionescu ca fiind primarul aflat intre secera viceprimarului Doinita Ciocan si siguranta locala arsa a viceprimarului Alexandru Danaila, dar si despre cateva "realizari" ale Municipalitatii.

"Din partea brailenilor care m-au votat, domnule primar, va doresc un An Nou fara gropi pe strazi, fara caini comunitari si fara sensuri giratorii de 250.000 de lei bucata. Sunteti ultimul mohican comunist caruia nu ii este rusine de asta. Acum ne luam la revedere de la Mos Gerila si il asteptam pe Mos Craciun. Speram in vremuri mai bune!", se arata in scrisoarea Simonei Draghincescu, daruita edilului.

Pe pungile in care se aflau cadourile erau inscriptionate secera si ciocanul – simbolul comunismului, dar si mesaje ca "Traiasca tovarasul!' si "Traiasca productia!".

Comentarii

comentariu

About the Author