Published On: mie, Dec 16th, 2015

Doi soferi bauti, trasi pe dreapta de politisti: Unul la Ianca, altul la Romanu!

Share This
Tags

fiola1Ieri, la ora 17:15, politisti din cadrul Politiei orasului Ianca l-au depistat in trafic pe J.Stan, de 61 de ani, din oras, in timp ce conducea autoturismul, pe DC 36, pe raza satului Perisoru, aflandu-se sub influenta alcoolului.

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca avea 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatului i-au fost recoltate probe biologice de sange si s-a intocmit dosar penal, conform Codului Penal.

Tot ieri, in jurul orei 23:30, politisti din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila l-au identificat pe B.Cristian, in varsta de 32 de ani, din comuna Gemenele, care conducea autoturismul, pe DJ 221, intre localitatile Romanu si Martacesti.

Politistii l-au testat pe tanar cu aparatul etilotest si a rezultat ca avea in aerul expirat 0,79 mg/l alcool pur, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author