Published On: mar, Dec 22nd, 2015

DACA TOT NU A NINS / 5 braileni prinsi cand furau copaci din perdelele de protectie!

Share This
Tags

hoti jandarmiLuni, 21 decembrie, pe timpul misiunilor executate, jandarmii braileni au surprins in flagrant cinci persoane care sustrageau material lemnos din doua perdele de protectie, aflate pe raza judetului.

Astfel, in jurul orei 13.30, o patrula de jandarmerie din cadrul Detasamentului 3 Oprisenesti, a depistat, pe un drum agricol aflat in apropierea comunei Jirlau, trei barbati in timp ce transportau, cu ajutorul unui atelaj hipo, material lemnos din specia gladita si corcodus, fara a detine aviz de insotire.

Persoanele in cauza sunt Constantin R. de 54 ani si Marcel R. de 19 ani, domiciliati in comuna Visani, si Adrian E. de 28 ani, toti din municipiul Braila.

Ca urmare a verificarilor efectuate, oamenii legii au constatat ca materialul lemnos a fost sustras din perdeaua de protectie apartinand C.F.R, amplasata pe raza localitatii Jirlau.

In aceeasi zi, in jurul orei 14.30, jandarmii aceluiasi detasament au surprins alte doua persoane care transportau ilegal material lemnos din specia salcioara. Cei in cauza, Ilie M. de 30 ani si Ionel M. de 58 ani, au fost depistati la periferia comunei Jirlau, localitate unde isi au si domiciliul.

In acest caz, jandarmii au constatat ca materialul lemnos a fost sustras din perdeaua de protectie apartinand Primariei Jirlau, cu scopul de a fi transportat la domiciliul celor doi, cu ajutorul unui atelaj hipo.

De la cele cinci persoane, jandarmii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor trei topoare de diferite dimensiuni, iar suspectilor le-au fost intocmite acte de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author