Published On: Soare, Dec 6th, 2015

UPDATE Cazul brailencei ucise in noaptea de Sf. Nicolae / Sotului i-a fost frica sa intre in camera unde femeia era injunghiata

Share This
Tags

crimaUPDATE / Cercul suspectilor l-ar include si pe sotul femeii, conform unor surse judiciare. Desi victima trecea prin momente groaznice, barbatul, care a auzit strigatele din camera unde a avut loc crima. a declarat ca i-a fost frica sa intre in incapere.

Desi e una din variantele luate in calcul de anchetatori, "sotul-criminal" este cea mai putin plauzibila, potrivit surselor citate. Urmeaza ca legistii sa stabileasca daca braileanca a fost si violata de ucigas.

Crima odioasa in satul Zamfiresti. O braileanca de 67 de ani a fost ucisa, in noaptea de Sf. Nicolae, in propria casa, in timp ce sotul se uita la televizor intr-o alta camera. Criminalul, care este inca de negasit, a patruns in incapere pe geam, dupa ce a reusit sa deschida poarta si sa patruna in gospodarie.

Inainte de miezul noptii, tanti Didina privea impreuna cu sotul la televizor, insa, la un moment dat, oboseala si-a spus cuvantul. Si-a luat medicamentele care o ajutau sa lupte cu bolile aduse de varsta si s-a dus in alta incapere, pentru a se culca. La primele ore ale diminetii urma sa se duca la biserica pentru a-si pomeni tatal, care purta numele Sf. Ierarh Nicolae, asa cum e datina.

crima3Barbatul a mai ramas in fata micului ecran, cum obsinuia.

Dupa cateva zeci de minute, sotul a auzit strigatele femeii, care urla ca din gura de sarpe. A fugit spre camera, dar nu a intrat, sustinand ca i-a fost frica.

Totusi, urletele l-au facut pe barbat sa iasa in strada si sa-si alerteze vecinii.

Impreuna cu mai multi barbati, printre care si unul dintre gineri, sotul a spart usa de la camera si a gasit-o pe femeie intr-o balta de sange, in pat, avand camasa de noapte ridicata pana la brau. Criminalul a sarit geamul si s-a facut nevazut, cat timp barbatul si-a alertat vecinii.

Criminalistii efectueaza cercetari la fata locului si il cauta pe ucigas, care se presupune ca ar fi din localitate.

Vom reveni cu detalii!

 

Comentarii

comentariu

About the Author