Published On: vin, Dec 11th, 2015

Cinci braileni, prinsi cu lemne furate in caruta! Jandarmii au actionat la Tufesti, Stancuta si Spiru Haret

Share This
Tags

carute lemn jandarmiMiercuri, 9 decembrie, incepand cu ora 10.00, efective din cadrul Detasamentului 3 Oprisenesti al Jandarmeriei Braila au executat o actiune de prevenire si combatere a sustragerilor de material lemnos, in zona localitatilor Tufesti, Stancuta si Spiru Haret.   

Pe timpul actiunii, jandarmii au depistat in flagrant, pe campurile din zona localitatii Stancuta, cinci barbati care transportau material lemnos din specia salcie si plop, fara a detine documente legale care sa ateste provenienta.

Pentru a creste operativitatea actiunii, jandarmii s-au organizat in patru echipaje mobile care au actionat pe zone diferite in proximitatea localitatilor amintite.

Persoanele depistate in astfel de conditii sunt Danut P., in varsta  de 26 de ani, Nicolae P., de 52 ani, Nelu B., de 31 ani, Bogdanel C., de 23 ani, si Vasile T., de 42 ani, toti domiciliati in judetul Braila.

Cei cinci barbati transportau separat materialul lemnos, folosindu-se in acest sens de mai multe carute, iar, din verificarile facute, oamenii legii au constatat ca acesta a fost sustras din padurea apartinand Ocolului Silvic Lacu Sarat, aflata pe malul stang al Dunarii.

Materialul lemnos, in cantitate de aproximativ 5 metri cubi, a fost ridicat in vederea continuarii verificarilor, iar celor cinci persoane le-au fost intocmite actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author