Published On: joi, Dec 17th, 2015

Braiconf – 65 de ani! Din 1950 si pana astazi, fabrica de la Braila a produs peste 100 de milioane de camasi

Share This
Tags

braiconfBraiconf, cel mai mare producator de camasi din Romania, aniverseaza la finalul acestui an 65 de ani de activitate neintrerupta, devenind astfel una dintre cele mai longevive povesti de succes din Romania si o premiera pentru industria de textile autohtona.

Fabrica de la Braila si-a deschis portile in anul 1950 cu 280 de angajati, iar astazi, in fabrica lucreaza in jur de 1000 de persoane.

”Avand o traditie atat de bogata, de-a lungul istoriei sale, Braiconf s-a reinventat in nenumarate randuri. Astfel, trecand prin trei epoci diferite, am invatat de la lectia fabricii ce imbraca doar domnii Romaniei, pana la lectia lohn-ului si contractele cu unele dintre cele mai faimoase brand-uri de fashion din lume. Am reusit sa supravietuim unor perioade delicate si provocarilor aferente datorita faptului ca ne-am pastrat calitatea si am investit constant in noi tehnologii, cat si in oameni. Asadar, dupa 65 de ani, Braiconf este mai mult decat o companie de traditie, este un simbol al Romaniei si un exemplu de reusita. Printre realizari trebuie sa punctam listarea la bursa din 2006, reteaua proprie ce numara 15 magazine in toata tara, precum si faptul ca in 2015, in acest moment aniversar, am trecut printr-un proces de rebranding, menit sa cucereasca noi segmente de public si sa aduca brand-ul Braiconf mai aproape de domnii tineri ai Romaniei.” a declarat Dan Simionescu, presedinte Braiconf.

De la infiintare si pana in 2015 peste 100 de milioane de camasi au fost produse in fabrica de la Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author