Published On: lun, Dec 7th, 2015

ANAF a declansat operatiunea “Revelion 2016″ / Vor fi controlate cluburile si restaurantele care organizeaza petreceri de Anul Nou

Share This
Tags

ANAFConducerea ANAF a anuntat, luni, ca inspectorii antifrauda vor controla in intervalul 31 decembrie – 5 ianuarie restaurantele si cluburile care organizeaza petreceri de revelion, in cadrul unei noi operatiuni, denumita "Revelion 2016".

"In intervalul 31 decembrie – 5 ianuarie, inspectorii antifrauda vor controla, la nivelul intregii tari, localurile care organizeaza petreceri de revelion. In cadrul acestei operatiuni se urmareste verificarea modului in care operatorii economici au inregistrat sumele incasate pentru pachetele de revelion vandute, precum si incasarile din seara de revelion care nu au fost prinse in pachetele respective", se precizeaza intr-un comunicat al ANAF.

Fiscul a decis ca, dupa finalizarea primei etape a operatiunii "Cristal", toate resursele operative si materiale implicate in verificarea centrelor engros din toata tara sa fie relocate in cadrul operatiunii "Revelion 2016".

"Revelion 2016" urmareste verificarea modului in care proprietarii restaurantelor si cluburilor au inregistrat sumele incasate pentru pachetele de revelion vandute, precum si incasarile din seara de revelion care nu au fost prinse in pachetele respective.

In etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise si proprii legate de capacitatea localurilor, numarul pachetelor oferite la vanzare, cuantumul aprovizionarilor si inregistrarea acestora in evidentele contabile, s-a alcatuit profilul de risc si esantionul de verificat.

Comentarii

comentariu

About the Author