Published On: lun, Noi 23rd, 2015

VESTI BUNE! Batranul ranit in explozia din Capatul lui 4, scos de la Terapie Intensiva! Are arsuri pe 10% din suprafata corpului

Share This
Tags

batran explozieStarea batranului ranit in explozia din Capatul lui 4 este buna, medicii reusind sa il stabilizeze si sa il transfere de la Terapie Intensiva intr-unul din saloanele Sectiei de Chirurgie Plastica. Barbatul, in varsta de 77 de ani, are arsuri de gradul I si II pe 10% din suprafata corpului.

Medicii urmeaza sa stabileasca daca braileanul va fi supus unei interventii chirurgicale, in functie de evolutia starii de sanatate.

explozie1Deflagratia s-a produs sambata, in jurul orei 06:00, intr-un apartament de la etajul I al blocului 9 din Capatul lui 4, in apropierea Scolii Generale nr. 28, cand batranul a aprins aragazul. Sotia, de 80 de ani, a fost ranita usor la maini, insa a refuzat transportul la spital.

Geamurile si usa apartamentului in care s-a produs explozia au fost distruse. De asemenea, usile a trei apartamente au fost avariate de deflagratie, fiind afectata si intrarea in bloc, dar si  geamurile catorva autoturisme parcate in fata imobilului.

"Am zis ca e cutremur. Stiti cum s-a zguduit blocul? Am iesit repede afara. Atunci am vazut usile si geamurile facute praf. Tipa lumea, va dati seama ce era. Ne gandeam ca au murit oameni. Ne-a luat asa din somn", ne-a declarat o locatara.

Explozia nu a fost urmata de un incendiu.

Comentarii

comentariu

About the Author