Published On: lun, Noi 9th, 2015

Un brailean, ranit grav in incendiul din “Colectiv”, are nevoie de ajutor / Si-a pierdut iubita in flacari, iar acum se lupta pentru viata sa!

Share This
Tags

ionut tudorSi-a pierdut iubita in flacarile care au cuprins clubul "Colectiv", iar acum se lupta pentru viata sa, pe patul unui spital din Bucuresti. In stare grava, braileanul Ionut Tudor are nevoie de ajutor.

Tatal lui Ionut a facut public un cont in care cei care isi doresc pot dona bani.

O braileanca stabilita in Canada, Veronica Dondos, a scris pe blogul personal tragica poveste a celor doi iubiti:

"El este Ionut Tudor, vecinul si prietenul meu din copilarie… Ne cunoastem de vreo 30 de ani si impreuna cu sora lui mai mica,  erau cei mai buni si mai dragi prieteni ai mei. (…) Au trecut anii, am plecat la facultate, ne-am intalnit din ce in ce mai rar si intr-un final am pierdut complet legatura…. asta pana cand Ionut m-a gasit pe FaceBook. Cat de mult m-am bucurat sa aflu desre el! Ramasese la fel – idealist si bun dar mai ales ramasese la fel de pasionat de muzica rock. La pasiunea aceasta, adaugase intre timp fotografia. Aveam sa aflu ca are o prietena – Elena (Andra Elena Toader – si ea pasionata de muzica rock si de fotografie) si ca locuiesc in Bucuresti. (…)

Ziua de 30 Octombrie i-a surprins impreuna, in clubul Colectiv facand exact ceea ce le placea mai mult – ascultand rock si facand fotografii. Cand s-a dezlantuit iadul, Elena era langa scena incercand sa gaseasca cel mai bun unghi, cea mai buna pozitie, cea mai potrivita lumina… Ionut, ceva mai in spate, filma. El a reusit sa iasa printre primii, dar cand si-a dat seama ca Elena nu a reusit sa iasa, s-a intors dupa ea. A gasit-o chircita intr-un colt si a tras-o dupa el cu ultimele puteri. Cand au ajuns ambulantele, Elena a fost intubata si transportata la Spitalul Floreasca… avea arsuri pe 50% din suprafata corpului. Ionut are mainile, fata si o ureche arse si este internat in stare grava la Spitalul Militar.

Daca doriti sa ajutati, acestea sunt conturile DIRECTE ale familiilor afectate:

Tatal lui Ionut, dl Bogdan Tudor, mi-a dat acest cont bancar pentru tranzactii in lei:

RO46 RNCB 0048 0256 4412 0001

Banca: BCR

Titular: Bogdan Tudor"

Printre primii tineri care au murit in urma incendiului din "Colectiv" s-a numarat si arhitectul brailean Andrei Buca, de doar 28 de ani. Aproape 1000 de braileni l-au condus pe ultimul drum pe Andrei.

Comentarii

comentariu

About the Author