Published On: lun, Noi 23rd, 2015

Gheorghe Ionel, primarul traseist al orasului Insuratei, INCOMPATIBIL! Declaratia edilului: “O sa contest in instanta!”

Share This
Tags

ionel gheorgheGheorghe Ionel, primarul orasului Insuratei, s-a aflat in incompatibilitate aproximativ 4 luni, in urma cu 3 ani, conform Agentiei Nationale de Integritate. Sursa citata arata ca Gheorghe a detinut, in perioada 20 iunie-3 octombrie 2012, si functia de primar si calitatea de membru in Consiliul de Administratiei al Grupului Scolar Industrial Insuratei, in prezent liceu tehnologic.

Gheorghe, fost membru PDL, a trecut in barca social-democratilor in timpul "Ordonantei traseistilor", motivand decizia de faptul ca liderii PDL nu l-au sprijinit in realizarea proiectelor pe care isi dorea sa le deruleze in Insuratei. Contactat telefonic, primarul ne-a declarat ca va contesta decizia ANI in instanta.

"Acum aud de la dumneavoastra. Ce sa zic? Stiam ca mi s-au facut reclamatii…Am fost la patru sedinte in patru ani. Nu am primit niciun ban. Ce sa comentez? Am zis si eu ca se modifica legislatia… Pot eu sa comentez asa ceva? O sa contest decizia pentru ca eu nu am avut renumeratie. De demisionat, nu demisionez", a spus Gheorghe.

La inceputul acestui an, mai exact in aprilie, viceprimarul din Insuratei, Stefan Paul Alexandru, a demisionat dupa ce ANI l-a gasit in incompatibilitate.

Comentarii

comentariu

About the Author