Published On: lun, Noi 9th, 2015

Tanar brailean, de 28 de ani, macelarit cu un cutit de un alt barbat, pe care l-a cunoscut la protestul din Bacau!

Share This
Tags

barbat-injunghiatUn brailean, in varsta de 28 de ani, a fost injunghiat de mai multe ori in spate cu un cutit de catre un alt tanar, pe care l-a cunoscut la protestul din centrul orasului Bacau. Totul s-a intamplat pe casa scarii blocului unde locuieste agresorul, un bacauan de 29 de ani.

Cei doi s-au cunoscut la protestul organizat in Bacau, duminica seara. Dupa ce au scandat cateva ore bune, alaturi de alte zeci de persoane, bacauanul l-a invitat pe noul sau amic acasa la el, unde s-a lasat cu varsare de sange.

Tanarul din Bacau l-a acuzat pe brailean ca a furat din casa un telefon mobil, moment in care a izbucnit un conflict intre presupusul hot si rudele gazdei, a caror furie era de nestavilit.

Procurorul Ciocanta Cristinel, seful Sectiei Urmariri Penale din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalului Bacau, a declarat pentru Infobraila ca barbatul din Braila a pus mana pe un cutit pentru a se apara, atunci cand a fost acuzat de furt, si l-a taiat in zona mainii pe tatal bacauanului.

"Victima a fost dezarmata de inculpat, scoasa pe casa scarii si injunghiata de mai multe ori in spate. Nu se cunoaste inca motivul pentru care braileanul se afla pe raza municipiului Bacau", ne-a mai precizat procurorul Ciocanta.

Tanarul injunghiat a fost transportat, ieri noaptea, in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, unde medicii au stabilit ca viata i-a fost pusa in pericol. In acest moment, starea braileanului este stabila.

Agresorul a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, urmand ca in cursul zile de astazi sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa la omor.

Vom reveni in scurt timp cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author