Published On: lun, Noi 9th, 2015

Soare, tras pe dreapta de mascati! Liderul interlopilor din Obor, perchezitionat, in timp ce sotia sa filma cu telefonul mobil

Share This
Tags

soare1Mihai Danut Soare, liderul interlopilor din Obor, a fost tras pe dreapta de mascati, sambata seara, dupa ora 21:00, pe Calea Calarasilor, in apropierea Pietei Concordia. Oamenii legii l-au oprit pe Soare pentru ca a incalcat legislatia rutiera, insa au decis sa treaca si la perchezitii corporale.

Fotografia ne-a fost trimisa de un brailean, care s-a aratat revoltat de modul in care mascatii au actionat: "Eu nu zic ca nu e golan sau interlop si trebuie verificat, dar ii dadeau peste picioare cand il controlau. Daca era vreun parlamentar, nu-l mai oprea nimeni."

Un mascat l-a controlat pe interlop, in timp ce un altul a luat la puricat bolidul, intreaga scena fiind filmata cu un telefon mobil de sotia lui Soare. Nici politistii nu s-au lasat mai prejos si au apasat si ei butonul "REC", cel mai probabil pentru a nu se isca un incident.

Conform unor surse, fostul "locotonent" al lui Vincler s-a ales cu o amenda pentru ca a apasat prea tare pedala de acceleratie.

Anul trecut, Soare a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a mituit cu 100 de lei un politist de la Biroul Autostrazi.

 

Comentarii

comentariu

About the Author