Published On: joi, Noi 5th, 2015

Simionescu: Pana la “Colectiv”, nimeni nu a stat sa numere cate persoane sunt intr-un club! Trebuie facute astfel de verificari

Share This
Tags

SimionescuPrimarul Aurel Simionescu a recunoscut, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca, pana la tragedia din clubul "Colectiv", autoritatile nu au verificat daca numarul de persoane aflate intr-un local depaseste numarul trecut in documente.

Edilul a mai anuntat ca au fost demarate controale riguroase in baruri, discoteci si cluburi, urmand ca dupa finalizarea acestora sa fie luate la puricat si restaurantele din oras.

"Fiecare dintre cei care sunt implicati in controale au niste atributii si verifica elementele care fac obiectul unor autorizatii sau avize. Trebuie sa verificam actele si modul in care localurile respecta prevederile din documente pentru ca multi au activitate de bar, dar de fapt in bar se intampla altceva, spectacole, dans. Se declara un numar de persoane care pot intra in spatiul respectiv, dar se scot scaunele si incap mai multe persoane. Lucrurile acestea trebuie verificate atunci cand se intampla astfel de activitati, dupa-amiaza sau seara. Nimeni nu a stat pana acum sa numere cati sunt in club si cati trebuie sa fie. Nu s-a intamplat si atunci trebuie facute astfel de verificari. Eu am cerut ca dupa aceasta analiza sa ne indreptam si spre alte spatii, cum sunt marile restaurante, unde au loc nunti", a declarat Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author