Published On: joi, Noi 5th, 2015

Simionescu: Niciun candidat nu ajunge nici macar la jumatate din procentul meu in sondaje

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu evita in continuare sa spuna daca va candida sau nu pentru un nou mandat la Primarie, precizand, ca in alte dati, ca va lua o decizie dupa ce vor avea loc discutii pe aceasta tema in interiorul PSD. "Am aflat ca o sa candidez la Consiliul Judetean, ca o sa plec nu stiu unde", a spus edilul.

Simionescu a mai precizat ca Opozitia isi poate pune un candidat unic pentru functia de primar, asa cum a sugerat taranistul Gheorghe Chiru, adaugand insa ca niciun posibil candidat nu ajunge nici macar la jumatate din procentul sau din sondaje.

"Sigur, poate sa aiba candidat unic Opozitie, nu e o problema. E o idee care s-a mai practicat. Intrebarea este daca o sa candideze Simionescu la Primarie. Am aflat ca o sa candidez la Consiliul Judetean, ca o sa plec nu stiu unde…am aflat tot felul de chestiuni. Intrebarile sunt daca o sa candidez si daca da, unde. Eu stiu ca au facut un sondaj, stiu si rezultatele acelui sondaj. Sondajul azi este unul, peste 6 luni este altul. In sondajul de care vorbesc niciunul dintre posibilii candidati nu ajunge nici macar la jumatate din procentul meu", a declarat primarul Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author