Published On: vin, Noi 13th, 2015

Senatorul Rotaru (PSD): “Nimeni, in tara asta, nu ar trebui sa aiba pensii speciale! Nici parlamentarii, nici primarii, nici sefii CJ”

Share This
Tags

Rotaru PSDDupa ce propunerea legislativa care prevede ca primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de consilii judetene sa beneficieze de pensii speciale a fost adoptata tacit de Camera Deputatilor, urmand ca votul final sa fie dat in Senat, senatorul PSD Ion Rotaru a declarat ca, din punctul sau de vedere, "nimeni, in tara asta, nu ar trebui sa aiba pensii speciale".

"Cred, si este punctul meu de vedere, ca nimeni, in tara asta, nu ar trebui sa aiba pensii speciale. Avem niste categorii care au pensii speciale si nu prea inteleg de ce unii sunt mai speciali decat altii. Avem o lege a pensiei care ar trebui sa functioneze pentru toata lumea, fara alte interpretari. N-ar trebui sa avem pensii pentru parlamentari, primari sau presedinti de consilii judetene. Poate ar trebui facuta o discutie si sa vedem de ce unii au si altii nu? Nimeni sa nu beneficieze de pensii speciale", a spus Rotaru.

Parlamentarul a mai precizat ca nu crede ca legea va trece de Senat, camera decizionala in acest caz.

Comentarii

comentariu

About the Author