Published On: mie, Noi 11th, 2015

Salariile tuturor bugetarilor cresc cu 10% de la 1 decembrie / Dragomir: “Munca trebuie apreciata si platita!”

Share This
Tags

clmPlenul Camerei Deputatilor a adoptat, miercuri, cu 319 voturi "pentru", 7 abtineri si doar un vot "impotriva", proiectul de lege privind Ordonanta 35/2015 prin care salariile personalului din sistemul de sanatate sunt majorate cu 25%, iar ale tutoror bugetarilor cu 10%, daca nu au beneficiat anterior de alte majorari. Legea ajunge la presedintele Iohannis pentru promulgare

Deputatii PNL s-au opus initial amendamentului PSD, cerand date suplimentare de la Ministerul de Finante, cu privire la impactul bugetar, insa retrimiterea proiectului la comisii a fost respinsa. Ulterior, copresedintele PNL Alina Gorghiu a explicat pozitia liberalilor.

"Am ajuns la concluzia ca votul nostru pentru acest proiect este esential, motiv pentru care PNL voteaza aceasta lege, cu un amendament foarte clar, cu solicitarea ca asteptam un studiu de impact ulterior care sa arate in ce masura este realizabila aceasta aplicare. Acest lucru poate fi realizat, desigur, de noul Guvern", a precizat Gorghiu.

La doar cateva minute dupa ce plenul a adoptat legea, deputatul PSD Marian Dragomir a postat un mesaj legat de aceasta decizie pe o retea de socializare, mentionand ca "munca trebuie apreciata si platita".

Comentarii

comentariu

About the Author