Published On: lun, Noi 2nd, 2015

Reactia Bisericii Ortodoxe: Patriarhul s-a rugat la Sf. Liturghie, nu a umblat dupa imagine! Vom ajuta financiar familiile victimelor

Share This
Tags

patriarhul+daniel_332639Biserica Ortodoxa Romana reactioneaza dupa ce a fost acuzata in spatiul public ca niciun preot sau ierarh nu a venit la clubul bucurestean “Colectiv” sa se roage pentru victimele tragediei, in conditiile in care numai ieri 12.000 de persoane oameni au aprins lumanari acolo.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, parintele Costel Stoica, a declarat pentru Europa FM ca au fost preoti prezenti la locul tragediei, "dar cu discretia necesara". Cat despre absenta Patriarhului Daniel acolo, parintele Stoica a precizat ca seful Bisericii Ortodoxe s-a rugat la Sfanta Liturghie si nu a umblat dupa imagine.

"Familiile celor 30 de victime vor primi un ajutor financiar din partea Patriarhiei si a Arhiepiscopiei Bucurestilor. Au fost preotii de la Manastirea Radu Voda la fata locului, dar cu discretia necesara. Parintele Patriarh s-a rugat la Sf. Liturghie pentru ca acolo conteaza rugaciunea pentru victimele acestei tragedii", a sustinut purtatorul de cuvant.

 

Comentarii

comentariu

About the Author