Published On: lun, Noi 2nd, 2015

Semne de intrebare VIDEO A aparut prima filmare din clubul “Colectiv” / “Artificiile n-au aprins buretele!”

Share This
Tags

In urma cu doar cateva ore, pe un cont de Youtube, a fost incarcat un filmulet de aproximativ 5 minute, inregistrat in seara de vineri, cand a izbucnit incendiul. Materialul video starneste deja numeroase controverse, devenind viral.

"Se zice ca Incendiul a pornit in timp ce pe scena se canta piesa The Day we die. Si mai mult ca artificiile lansate in aceste momente au aprins Buretele de pe acea coloana… In aceasta inregistrare se vede altceva. Trageti voi concluziile!", a scris pe o retea de socializare Daniel Ignat, solistul unei cunoscute trupe rock.

"Filmarea este pe deplin doveditoare. Scanteile artificiilor cad direct peste buretele stalpului…si nu ia foc deloc. Nu se aprinde nimic, absolut nimic. Toata teoria lansata de autoritati se dovedeste falsa. Clubul nu a luat foc la piesa The Day We Die. Autoritatile au mintit", comenteaza o alta persoana.

Un alt comentator precizeaza, avand o opinie diferita fata de a celorlalati: "1. Aceasta e prima melodie a concertului. Nu e melodia pe care a pornit incendiul. Este dezinformare din partea televiziunilor precum ca pe aceasta melodie ar fi pornit incendiul. 2. Artificiile pe care le vedeti la inceput, nu au aprins buretele. Din cate se pare, alte seturi de artificii, de la jumatatea concertului, ar fi aprins buretele respectiv."

Comentarii

comentariu

About the Author