Published On: mar, Noi 10th, 2015

PRIMUL din Braila / “Vinyl Pub” si-a tras obloanele dupa ce pompierii i-au trecut pragul! / Nu are autorizatie PSI

Share This
Tags

SONY DSC"Vinyl Pub", unul dintre cele mai cunoscute localuri din Centrul Vechi, si-a suspendat activitatea pana la obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu. Decizia administratorului vine dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, inspectorii de prevenire de la ISU "Dunarea" au trecut pragul pub-ului si au lasat o amenda de 10.500 de lei.

Au mai curs amenzi la "Vinyl" pentru lipsa autorizatiei PSI – caz similar cu cel de la "Colectiv", insa, weekend de weekend, sute de braileni au dansat si au cantat fara sa se gandeasca macar o secunda la moarte. Patronii localului au scris "Distractie" pe usa, nu "Lipsa autorizatie! Puteti arde de vii!"

"Ca urmare a tragediei din Colectiv si a controalelor efectuate de catre ISU in locatia noastra, AM HOTARAT sa intrerupem temporar activitatea Pub-ului Vinyl pentru remedierea deficientelor constatate. Cu totii si fiecare in parte trebuie sa ne asumam intreaga responsabilitate in tot ceea ce facem, pentru a evita astfel de tragedii! Ne revedem curand, in aceeasi formula, dar mai in SIGURANTA!", au anuntat administratorii "Vinyl" pe o retea de socializare.

Multi braileni au criticat in termeni duri decizia patronilor "Vinyl", in sensul in care este considerata a fi una tarzie si luata in urma controalelor ISU.

"Cam tarziu va asumati responsabilitatea. Au fost zeci, sute de oameni in vinyl. In caz de ceva , doamne fereste, imaginati-va 100 de oameni care se inghesuie pe treptele alea minunate", a comentat un utilizator, in timp ce altii au aprecizat decizia, amintind ca asteapta cu nerabdare redeschiderea localului.

"Vinyl Pub" functiona la subsolul unei cladiri din Centrul Istoric.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author