Published On: mar, Noi 10th, 2015

PRIMUL din Braila / “Vinyl Pub” si-a tras obloanele dupa ce pompierii i-au trecut pragul! / Nu are autorizatie PSI

Share This
Tags

SONY DSC"Vinyl Pub", unul dintre cele mai cunoscute localuri din Centrul Vechi, si-a suspendat activitatea pana la obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu. Decizia administratorului vine dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, inspectorii de prevenire de la ISU "Dunarea" au trecut pragul pub-ului si au lasat o amenda de 10.500 de lei.

Au mai curs amenzi la "Vinyl" pentru lipsa autorizatiei PSI – caz similar cu cel de la "Colectiv", insa, weekend de weekend, sute de braileni au dansat si au cantat fara sa se gandeasca macar o secunda la moarte. Patronii localului au scris "Distractie" pe usa, nu "Lipsa autorizatie! Puteti arde de vii!"

"Ca urmare a tragediei din Colectiv si a controalelor efectuate de catre ISU in locatia noastra, AM HOTARAT sa intrerupem temporar activitatea Pub-ului Vinyl pentru remedierea deficientelor constatate. Cu totii si fiecare in parte trebuie sa ne asumam intreaga responsabilitate in tot ceea ce facem, pentru a evita astfel de tragedii! Ne revedem curand, in aceeasi formula, dar mai in SIGURANTA!", au anuntat administratorii "Vinyl" pe o retea de socializare.

Multi braileni au criticat in termeni duri decizia patronilor "Vinyl", in sensul in care este considerata a fi una tarzie si luata in urma controalelor ISU.

"Cam tarziu va asumati responsabilitatea. Au fost zeci, sute de oameni in vinyl. In caz de ceva , doamne fereste, imaginati-va 100 de oameni care se inghesuie pe treptele alea minunate", a comentat un utilizator, in timp ce altii au aprecizat decizia, amintind ca asteapta cu nerabdare redeschiderea localului.

"Vinyl Pub" functiona la subsolul unei cladiri din Centrul Istoric.

Comentarii

comentariu

About the Author