Published On: joi, Noi 12th, 2015

Primarul, despre “protestatarii” care au vrut sa ajunga acasa la el: “Erau incaliziti cu diverse lichide!”

Share This
Tags

SimionescuPrimarul Aurel Simionescu a comentat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, situatia aparuta vinerea trecuta, cand, din randul protestatarilor din fata Palatului Administrativ, un grup de tineri a plecat spre casa edilului, amenintand cu acte de violenta.

Huliganii, care i-au scuipat si i-au injurat pe protestatarii pasnici, dar si pe jurnalisti, au fost opriti de jandarmi la intrare pe Soseaua Buzaului, Simionescu locuind in cartierul Radu-Negru.

"Erau niste persoane incalzite cu diverse lichide, care au uitat de niste reguli de comportare cetateaneasca", a sustinut primarul, care a lasat sa se inteleaga ca grupului i s-a ordonat sa se indrepte spre casa sa.

Desi a precizat ca a fost nelinistit atunci cand a aflat ca tinerii din grup doreau sa ajunga in fata casei sale, edilul s-a arata deschis la orice discutie civilizata cu cetatenii nemultumiti.

"Eu discut cu oricine, dar nu noaptea, si nu in fata casei mele. Eu cred ca trebuie sa ne comportam civilizat", a mai adaugat Aurel Simionescu.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author