Published On: mar, Noi 3rd, 2015

Preotii din Braila s-au mobilizat si vor dona sange pentru ranitii din spitale / “In toate bisericile se fac rugaciuni”

Share This
Tags

preoti brailaPreotii din judetul Braila vor dona sange pentru tinerii raniti in urma incediului necrutator din clubul "Colectiv", Protoieria anuntand Centrul Judetean de Trasfuzii in acest sens.

De asemenea, Arhiepiscopia Dunarii de Jos a anuntat ca in toate bisericile din eparhie "se fac rugaciuni pentru sufletele celor adormiti, dar si pentru grabnica insanatosire a celor care au supravietuit tragediei din seara de 30 octombrie".

Arhiepiscopul Casian, care va oficia slujba de inmormantare a tanarului brailean mort in incendiul din Bucuresti, a transmis condoleante prin intermediul unui comunicat de presa.

"Inaltpreasfintitul arhiepiscop Casian si intregul cler din Eparhia Dunarii de Jos isi exprima crestinestile condoleante si compasiunea fata de familiile indoliate ale tinerilor care au cazut victime ale incendiului din Bucuresti, printre care se numara Valentina Florea din Galati si Andrei Petre Buca din Braila, transmitând, totodata, si duhovnicesti incurajari, solidaritate umana si sociala cu familiile celor aflati in suferinta pe patul spitalelor. (…) Fie ca bunul Dumnezeu, doctorul si vindecatorul sufletelor si al trupurilor noastre, prin rugaciunile Bisericii si disponibilitatea jertfelnica a medicilor, sa le daruiasca celor afectati de tragicul eveniment mangaiere si alinare in durere, putere de a purta crucea suferintei si grabnica insanatosire!", se arata in comunicat.

Comentarii

comentariu

About the Author