Published On: lun, Noi 23rd, 2015

Brailean, arestat pentru ca s-a apropiat de fosta iubita, desi ii era interzis! / Claudiu Bustiuc nu a respectat o hotarare judecatoreasca

Share This
Tags

arestat infobrailaUn brailean a fost arestat preventiv pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti, o premiera in justitia locala si printre putinele astfel de decizii luate de magistratii din tara noastra. Infractiunea, considerata de multi specialisti in domeniu "o infractiune lozinca", se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatorie au cerut instantei emiterea mandatului de arestare pe numele lui Claudiu Valentin Bustiuc, in varsta de 38 de ani, care, desi ii era interzis, s-a apropiat de fosta iubita si de mama femeii, facand un scandal monstru la intrarea in blocul unde locuiesc cele doua.

Femeile erau aparate de un ordin de protectie, care il obliga pe Bustiuc sa pastreze o distanta minima de 200 de metri fata de mama si fiica, dar si de locuinta lor. Conform unor surse judiciare, relatia celor doi a ajuns in fata instantei din cauza violentei.

Procurorii sustin ca, in seara zilei de 20 noiembrie, in jurul orei 19:30, barbatul, impreuna cu un prieten, aflati sub influenta bauturilor alcoolice, s-au deplasat la locuinta femeilor. Ajunsi in fata blocului, cei doi s-au izbit si au tras de usa de acces in casa scarii, iar prietenul lui Bustiuc a distrus cu o lovitura de picior geamul de la usa de acces.

Ulterior, in aceeasi seara, in jurul orei 20:20, barbatul a contactat-o telefonic pe fosta iubita, reprosandu-i faptul ca se afla intr-o situatie grava, fiind audiat si cercetat de politisti de nenumarate ori din cauza plangerilor depuse de femeie.

"Inculpatul Bustiuc Claudiu Valentin a incalcat in doua randuri ordinele de protectie ce au fost instituite prin sentinta pronuntata de Judecatorie, respectiv decizia pronuntata de Tribunal", mai arata procurorii.

Alexandra Leca Novac, avocatul care a reprezentat-o pe femeie in instanta, atunci cand a solicitat emiterea ordinului de protectie, ne-a declarat ca a existat "o perseverenta" in incalcarea hotararii judecatoresti din partea braileanului arestat preventiv, salutand decizia magistratilor.

Comentarii

comentariu

About the Author