Published On: mie, Noi 4th, 2015

PNL acuzat ca i-a pacalit pe braileni: “Liberalii au organizat protestul de la Primarie. Incearca sa confiste trezirea constiintei romanilor”

Share This
Tags

silviu petreaDeputatul UNPR Dorin Petrea ii acuza pe liberali ca se afla in spatele protestului de marti seara, din fata Palatului Administrativ, sustinand ca acolo "au scandat aproximativ 30 de persoane, ex-PDL la origini" si ca mobilizarea in mediul on-line a fost facuta in procent de 80-90% de catre PNL, nefiind astfel vorba de un protest al societatii civile.

"La Braila, spre exemplu, au scandat ieri (n.r. marti) aproximativ 30 de persoane, ex-PDL la origini, iar mobilizarea s-a facut in procent de 80-90 in online de catre PNL-ul original. Ba chiar mai mult, bloggerii care au promovat evenimentul de protest de ieri seara au fost tot din cea de-a doua tabara, trimitandu-i insa in actiune exclusiv pe ex-PDL-isti la origini, in ideea ca oricum nu vor obtine pe plan politic ceva concret in viitoarele aliante/coalitii", a precizat Petrea.

Parlamentarul progresist a mai adaugat faptul ca este trist ca PNL "incearca sa confiste aceasta trezire a constiintei romanilor" si ca o pervertesc intr-o culoare de partid.

Comentarii

comentariu

About the Author