Published On: lun, Noi 16th, 2015

Perchezitii la braconieri! 35 de unelte de pescuit si o plasa, confiscate

Share This
Tags

braconajPolitistii de frontiera braileni au descoperit pe timpul desfasurarii unor perchezitii domiciliare, la imobilele a doua persoane, mai multe unelte de pescuit, pe care acestea le detineau fara documente legale.

La sfarsitul saptamanii trecute, in continuarea efectuarii cercetarilor intr-un dosar penal inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, frontieristii s-au deplasat intr-o localitate de pe raza judetului Braila, la domiciliile lui D.G. si D.D., despre care aveau date ca au preocupari in sfera braconajului piscicol.

In urma perchezitiilor efectuate in baza mandatului emis de Judecatoria Braila, au fost descoperite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor 35 de unelte de pescuit de tip varse si o plasa de pescuit din ata, in valoare totala de 15.650 lei.

In cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila aspectul savarsirii infractiunilor de producerea, importul, comercializarea, detinerea sau folosirea la pescuit de catre persoane neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, precum si a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Comentarii

comentariu

About the Author