Published On: mar, Noi 3rd, 2015

PANICA la Liceul Pedagogic / 600 de elevi au fost EVACUATI / Pompieri, politisti si jandarmi, la fata locului

Share This
Tags

ped1Elevii si profesorii Liceului Pedagogic au fost evacuati, in jurul orei 13:00, in timpul orelor de curs, dupa ce in incinta unitatii de invatamant s-a simtit miros de gaze. In jurul orei 13:00, aproximativ 600 de elevi au fost scosi in afara curtii liceului cu ajutorul jandarmilor si politistilor pentru a fi in afara oricarui pericol.

In tot acest timp, un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" a periat toata cladirea, pentru a gasi sursa mirosului.

ped2"Eram in ora. Am auzit alarma si am iesit. Stiam ce sa facem pentru ca am facut exercitii. Va dati seama ca ne-am speriat, mai ales cu ce e acum la televizor, cu incediul de la Bucuresti", ne-a declarat o profesoara.

ped3In cele din urma, dupa cateva zeci de minute de verificari, pompierii au stabilit ca mirosul puternic simtit de profesori si elevi provenea de la instalatia termica. Dupa ce a fost instalat un calorifer, un ventil din instalatia a cedat si cladirea a fost cuprinsa de un miros puternic, confundat cu cel de gaze.

"Am evacuat liceul caci nu stiam ce se intampla. Nu puteam sa risc. Toti elevii au intrat in siguranta in scoala", a precizat directorul Liceului Pedagocic, Constantin Gherghinoiu.

Comentarii

comentariu

About the Author