Published On: lun, Noi 16th, 2015

O asistenta de la Spitalul Judetean Braila isi cauta un loc caldut prin presiuni si amenintari

* prinsa cu mata-n sac, Anamaria Chirilov ameninta cu plangeri la Minister, la ziare si televizuni * ea a fost depistata ca in timpul concediului medical care nu ii permitea sa depuna efort fizic si sa stea in picioare a predat cursuri la un liceu brailean *


Un grup de salariati ai Spitalului Judetean Braila au adresat redactiei cotidianului Infobraila o sesizare in care arata ca "cei care au gura mare, sunt nesimtiti si ameninta in stanga si in dreapta cu plangeri la ministere si ziare" ar putea beneficia de tot felul de privilegii nemeritate. In plangere se arata ca o angajata a spitalului, Anamaria Chirilov, a facut un scandal monstru la conducerea spitalului, pentru ca i s-a refuzat mutarea intr-o sectie pe care si-o dorea si pentru ca i s-a atras atentia ca in timpul concediului medical a predat cursuri la un liceu din Braila. 
"Anamaria Chirilov este colega noastra, dar nu este singura care procedeaza cu un tupeu nemarginit pentru a obtine favoruri. In spital s-au conturat mai multe grupuri de presiune alimentate de catre medici, grupuri care se bazeaza pe sprijin politic. Cei care fac parte din astfel de grupuri incearca sa santajeze conducerea spitalului pentru beneficiul propriu si astfel pacientii au de pierdut. Ce s-a intamplat astazi este doar un exemplu, dar cei care fac parte din grupurile acestea nu se dau in laturi de la nimic. Ei spera ca santajand conducerea prin plangeri la ministere sau la ziare sa obtina controlul asupra spitalului. Ce tupeu poate avea colega noastra Chirilov, cand ea a facut facultatea la zi fiind si in acelasi timp angaja la spital? Unde nu a fost, la munca sau la cursuri? Ne-am saturat de astfel de tupeisti care ne strica imaginea. Cand noi munceam in spital, ea si-a luat concediu fara plata si a muncit la o farmacie cunoscuta din oras. A deranjat-o ca a blocat astfel un post? Acum isi doreste sa lucreze doar unde vrea ea si cand vrea ea. Verificati sa vedeti ca in timp ce era in concediu medical a predat cursuri la un liceu. Pai, daca nu putea sta in picioare si o durea spatele ca sa lucreze in spital, cum a fost la cursuri? Dorim ca astfel de tupeisti sa nu mai faca parte din colectivul nostru", se arata in plangera adresata ziarului nostru.
Infobraila a deschis o ancheta privind crearea grupurilor de presiune din Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Cei care pot oferi informatii sunt rugati sa ne contacteze pe email, la telefon sau la sediul redactiei.

Comentarii

comentariu

About the Author