Published On: mar, Noi 17th, 2015

NEBUNIE la sensul giratoriu din Bariera / La ore de varf, cozi kilometrice / “Astia n-au facut un studiu?”

Share This
Tags

sens2Noul sens giratoriu din Bariera, de langa benzinaria Lukoil, aflat inca in constructie, da mari batai de cap soferilor, nevoiti sa astepte la cozi care se intind pana la Catedrala, pe Calarasi, sau pana la statia de tramvai de la "Covoare", pe Buzaului. Majoritatea celor nemultumiti spun ca sensul incurca traficul si ca zona s-a transformat intr-un cosmar.

"Eu am carnetul de 30 de ani si circul prin oras, dar n-am vazut in viata mea asa ceva. E asa aiurea pus sensul, nu stiu… Uitati pozele. In fiecare zi, la primele ore ale diminetii si dupa-amiaza, sens1cand pleaca lumea de la munca, sunt cozi cu cate 40-50 de masini. Astia nu au facut un studiu?", ne-a scris un sofer, care a si trimis pe adresa electronica a redactiei o serie de fotografii surprinse la orele amiezii.

De cealalta parte, primarul Simionescu, care spune ca a ajuns si la urechile sale situatia de la sensul giratoriu din Bariera, garanteaza ca traficul este ingreunat pentru ca inca se lucreaza. Edilul a precizat ca intr-o saptamana traficul va reveni la normal, adaugand ca investitia a fost facuta pe baza unor studii de specialitate, primind si avizul Politiei Rutiere.

Comentarii

comentariu

About the Author