Published On: Soare, Noi 8th, 2015

“Medicii” de pe Facebook

Share This
Tags

Dupa ce Infobraila a publicat stirea ca secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Iulian Chiriac, a admis ca managementul de la Spitalul Judetean Braila, chiar daca imperfect, nu este nici pe departe un motiv real de ingrijorare, pe pagina ziarului, via Facebook, au navalit o multime de comentarii injurioase de pe conturi create cu doar cateva minute inainte! Nici afirmatia lui Chiriac, ca in situatii critica, asa cum a fost accidentul cu morti si zeci de raniti ucraineni, doctorul Mihail Iugulescu a scos-o cu bine la capat nu a fost suficient pentru "medicii"de pe Facebook. 
Comportamentul in astfel de momente arata nivelul de ticalosie al celor care, in loc sa alimenteze si sa creeze conflicte, ar trebui sa faca garzi, sa isi ingrijeasca bolnavii, sa respecte, unii juramantul lui Hipocrate, altii promisiunile electorale. Acestia doresc sa creeze o masa critica menita sa blocheze managementul Spitalului Judetean de Urgenta Braila, indiferent de riscurile la care este supusa populatia! Alimentata de medici si politicieni ticalosi, acestia ne arata de ce merg prost lucrurile in Braila. Si nu numai aici. 
Inteleg nemultumirea unor braileni ca lucuruile nu sunt pe placul lor la Spitalul Judetean Braila. Dar nu inteleg disperarea “medicilor” de pe Facebook. Locul asta e tot mai septic! Suntem atat de plin de ura incat uneori cred ca avem atat cat meritam. Schimbam politicienii, schimbam managerii, dar nu ne trece prin cap ca schimbarea ar trebui sa inceapa de la noi!

Comentarii

comentariu

About the Author