Published On: mie, Noi 11th, 2015

Liberalii Danaila si Draghincescu, contre cu DNA in gura, arbitrate de Simionescu! “A fost DNA la Primarie! / Pe dumneavoastra v-au chemat la DNA!”

Share This
Tags

Danaila si draghincescuLiberalii Simona Draghincescu si Alexandru Danaila s-au contrat din nou in public, desi, la mijlocul lunii trecute, partidul anuntase ca cei doi s-au impacat si au decis sa renunte la atacuri.

Consilierul local si viceprimarul, vechi inamici politici, au ridicat tonul unul la altul in sedinta Consiliului Local si si-au reprosat "legaturi primejdioase" cu Directia Nationala Anticoruptie.

Draghincescu a criticat modul in care a fost prezentat un proiect de hotarare, initiat de viceprimar, reprosand lipsa unor documente, moment in care Alexandru Danaila a rabufnit, sustinand ca colega sa de partid duce dezbaterea pe marginea proiectului in derizoriu.

"Alexandru Danaila: Daca duceti in derizoriu discutia…

Simona Draghincescu: Nu duc in derizoriu, o duc pe calea legala. Ne aburiti spunandu-ne niste chestii care nu au cap si coada. Din pacate, domnul Danaila, nu stiti ce scrie in Constitutie si in lege. Decat sa renuntati la artificii, mai bine renuntati la coruptie, domnule viceprimar!

Danaila: E valabil pentru toata lumea.

Draghincescu: Sigur ca da! Mai ales ca a venit DNA la Administratia Pietelor (n.r. institutie din subordinea CLM, condusa tot de un membru PNL) si la Primarie…

Danaila: Pe dumneavoastra v-au chemat la DNA (n.r. facand referire la dosarul penal al Simonei Draghincescu, aflat acum pe masa procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila) !"

Cel care i-a temperat pe cei doi liberali a fost primarul Simionescu, cerandu-le sa renunte la vesnicile "intepaturi" si sa trateze fara patima subiectele discutate in mini-legislativul municipal. "Va rog sa va calmati!", a fost apelul edilului.

Cand viceprimarul Danaila si consilierul local au tacut, desi fiecare dintre ei se amuza cand celalalt vorbea, un alt liberal a luat cuvantul, ironizand-o pe Draghincescu. CLM-istul Eduard Ciocan le-a spus colegilor sai ca pentru cei care nu inteleg explicatiile viceprimarului Danaila ar trebui realizate "desene, picturi sau acuarele".

"Eduard Ciocan: Pentru cine nu intelege, poate reusim sa desenam. Faceti un desen ceva, o pictura, o acuarela, o ceva!

Simona Draghincescu: Sigur ca da, domnule Ciocan! Daca vreti, vin si iau si lectii de la dumneavoastra."

Comentarii

comentariu

About the Author