Published On: sâm, Noi 28th, 2015

FOTO O ambulanta a ars ca o torta dupa ce s-a intors de la o solicitare / Surse: Incendiul, urmat de explozie, ar fi pornit de la “sirocou”

Share This
Tags

ambulanta arsa 2O salvare s-a transformat intr-o torta la doar cateva minute dupa ce se intorsese de la o solicitare, incendiul fiind urmat de explozia unui tub de oxigen, care, practic, a decopertat vehiculul si a intetit flacarile.

Conform primelor informatii, neconformate oficial. focul ar fi pornit de la "sirocou" – dispozitivul care trage carburant din rezervor pentru a incalzi masina.

La scurt timp dupa izbucnirea incendiului, unul dintre cele trei tuburi de oxigen din ambulanta a explodat, facand imposibila interventia personalului de la SAJ in stingerea flacarilor. Ambulantierul de pe salvare, care a incercercat sa se lupte cu focul, a fost intoxicat cu fum.

ambulanta arsaChiar si acoperisul metalic al parcarii pentru ambulante a fost afectat de flacarile care au cuprins salvarea, achizitionata in anul 2009.

In cele din urma, un echipaj de pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" a reusit sa lichideze incendiul.

"Se spune ca ar fi luat foc de la sistemul de incalzire, altii spun ca de la dispozitivul ala care incalzeste medicamentele. Nu se stie exact. Grav este ca ambulanta arsa3putea sa ia foc cu un pacient in interior. Si nu era o ambulanta, doar cu ambulamntier, sa spui ca transporta un pacient in stare buna, deplasabil, ci era cu asistent. Putea avea un caz grav, de persoana care nu se putea da jos din masina", ne-a declarat un ambulantier SAJ.

Vom reveni!

Golania de la Salvare: Afaceri cu viata bolnavilor / Brailenii sunt transportati cu ambulante defecte, reparate doar pe hartie

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-