Published On: mie, Noi 18th, 2015

FOTO Intersectia Scolilor cu Independentei, blocata / Zeci de masini dirijate prin spatele unui bloc

Share This
Tags

acc2Una dintre cele mai circulate intersectii din oras a fost blocata mai bine de o ora, timp in care zeci de autoturisme au fost dirijate de politisti de la Rutiera prin spatele unui bloc. S-au facut masuratori si s-a reconstituit un accident auto din 4 noiembrie 2014.

acc4Putin dupa ora 10:00, mai multe echipaje de politie s-au instalat pe bulevardul Independentei si pe strada Scolilor, blocand traficul in intersectie. Masinile care circulau pe bulevard, dinspre strada Republicii, nu au mai putut inainte spre Calea Calarasilor, fiind dirijate prin spatele unor blocuri si iesind apoi pe Scolilor. Nici soferii care veneau dinspre bulevardul Cuza nu au putut intra pe Scolilor, alegand o ruta ocolitoare, indicata de politisti.

acc3In intersectie, oamenii legii si specialisti in domeniu faceau masuratori, inconjurati de mai multe persoane. O femeie a fost pusa sa parcurga un traseu de mai multe ori, fiindu-i aratat un filmulet in care o batrana era spulberata de un autoturism in acelasi loc. Este vorba despre reconstituirea unui accident auto de anul trecut, care a luat o turnura tragica.

"E un accident de anul trecut. Soferita zice una, familia batranei zice alta. Si se masoara ca sa se vada exact cum s-a intamplat. Cronometram, masuram, facem mai multe proceduri", ne-a declarat unul dintre specialisti.

Pe 4 noiembrie 2014, o braileanca, in varsta de 74 de ani, care traversa prin loc nepermis strada Scolilor, a fost lovita de o masina, condusa de o constanteanca. Victima a fost transportata la spital, insa dupa 50 de zile a murit. Astfel, dosarul penal pentru vatamare corporala din culpa s-a transformat in dosar pentru ucidere din culpa.

In jurul orei 11:15, cand deja masuratorile erau asistate de zeci de curiosi, circulatia a fost reluata.

Comentarii

comentariu

About the Author