Published On: vin, Noi 27th, 2015

Festivalul “Zile si Nopti de Teatru European la Braila” a fost ANULAT! Nu s-a incheiat reabilitarea teatrului

Share This
Tags

Comunicatul Teatrului "Maria Filotti":

tmf"Din motive independente de organizatori ce tin exclusiv de conditii tehnice, Teatrul “Maria Filotti” anunta anularea celei de-a X–a editii a Festivalului International de Teatru Zile si Nopti de Teatru European la Braila (1-6 decembrie).

Intrucat teatrul nostru se afla inca in proces de finalizare a lucrarilor de reparatii capitale ale cladirii, pana la data inceperii festivalului, in mod obiectiv nu au putut fi finalizate toate sistemele si masurile de siguranta referitoare la desfasurarea activitatilor cu public, in conditii de maxima siguranta.

In ciuda eforturilor comune ale beneficiarului si ale constructorului, nu pot fi indeplinite conditiile legale de desfasurare a activitatilor cu public.

Din respect si grija fata de spectatori si trupele invitate ne vedem obligati sa anulam acest festival.

Din aceleasi considerente va comunicam, ca pana la receptia finala a lucrarilor de consolidare ale teatrului nu vor mai fi programate alte spectacole in Sala Mare si in Sala Studio.

Ne cerem scuze pentru posibilele inconveniente create dumneavostra si va anuntam, ca incepand cu data de 27 noiembrie, orele 15.00 vor fi returnati banii pe bilete, la Agentia Teatrului."

Comentarii

comentariu

About the Author