Published On: sâm, Noi 21st, 2015

EXPLOZIE intr-un bloc din Capatul lui 4 / O persoana, transportata la spital cu arsuri / “S-a zguduit blocul. Am zis ca e cutremur”

Share This
Tags

explozie1O explozie puternica i-a scos in strada, la primele ore ale diminetii, pe locuitorii unui bloc de langa Scoala nr. 28, din zona "Capatul lui 4". O persoana a fost ranita, fiind transportata la spital, in timp ce o alta a primit medicale la fata locului.

In jurul orei 06:00, un barbat, de 77 de ani, a aprins aragazul, moment in care a fost aruncat cativa metri de suflul unei deflagratii care a smus toate usile si ferestrele de la apartament. O acumulare de gaze ar fi fost cauza exploziei, care nu a fost urmata si de un incendiu.

Batranul a suferit arsuri de gradul I si II, iar sotia sa, de 80 de ani, aflata in dormitor, a scapat doar cu excoriatii pe maini.

explozie2"Am zis ca e cutremur. Stiti cum s-a zguduit blocul? Am iesit repede afara. Atunci am vazut usile si geamurile facute praf. Tipa lumea, va dati seama ce era. Ne gandeam ca au murit oameni. Ne-a luat asa din somn", ne-a declarat o locatara.

Apartamentul unde s-a produs explozia, aflat la etajul I, a fost grav avariat, in timp ce usile de la alte trei apartamente au fost de asemenea scoase din balamale de deflagratie. A fost avariata si intrarea in bloc.

Vom reveni!

Comentarii

comentariu

About the Author