Published On: joi, Noi 26th, 2015

EXCLUSIV PNL a votat: Boboc – candidatul la Primarie / Cirligea, la CJ / Draghincescu, exclusa / Tabara PDL a parasit sedinta

Share This
Tags

Noul pnlEXCLUSIV Sedinta cu scantei la PNL. Delegatia Permanenta a votat candidatii partidului la alegerile locale din 2016, dar si excluderea consilierului local Simona Draghincescu, conform unor surse politice.

Deputatul Alexandru Nazare, co-presedintele organizatiei judetene (ex-presedinte PDL), dar si alti membri proveniti din PDL au parasit sedinta, nemultumiti de faptul ca nu s-a amanat decizia cu privire la Draghincescu, asa cum au cerut.

Cu 37 de voturi "pentru" si 2 abtineri, Simona Draghincescu a fost exclusa din PNL, dupa mai bine de un an de razboi politic intern intre vechii liberali si fostii PDL-isti. Draghincescu i-a acuzat de nenumarate ori pe vechii liberali ca i-ar fi fabricat un dosar penal pentru a o scoate din cursa pentru Primarie, in timp ce vechii liberali au pus-o la zid pentru ca ar face jocul PSD.

Senatorul Catalin Boboc – co-presedintele PNL, va fi candidatul liberalilor la Primarie, in timp ce tabara fostilor PDL-isti isi va asuma fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean, pentru care va lupta afaceristul Florin Cirligea.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author