Published On: mie, Noi 4th, 2015

Draghincescu, despre Patriarhul Daniel: Boul ala de popa, idiotul, are minte cat Becali!

Share This
Tags

Simona DraghincescuConsilierul local liberal Simona Draghincescu l-a criticat in termeni extrem de duri pe Patriarhul Daniel, dupa ce capul Bisericii Ortodoxe a declarat ca tinerii ar trebui sa se duca la biserica, nu la club, numindu-l "bou" si "idiot". Fostul candidat independent la Primarie a precizat ca in timp ce papa circula cu tramvaiul sau autobuzul, Patriarhul BOR se plimba cu bolizi, apreciind ca "Mercedesul i-a luat mintile popii".

"Boul ala de popa uite ce debiteaza: "sa nu mearga tinerii la club ci sa vina la biserica"… Idiotul ! De parca ar sta credinta in mersul la club sau numai in mersul la biserica ! Crezi in Dumnezeu si daca mergi la club, da' el nu stie asta ptr ca are minte cat Becali, adica pana la piciorul broastei ! Mercedesul i-a luat mintile popii ! Papa de la Vatican merge cu tramvaiul sau autobuzul si nu-i mai cad galoanele", a comentat Draghincescu pe o retea de socializare.

O avalansa de critici la adresa Patriarhului Daniel au aparut zilele trecute pe retelele sociale generate de faptul ca niciun preot ortodox nu a fost vazut la clubul "Colectiv" pentru a se ruga pentru victimele tragediei.

Comentarii

comentariu

About the Author