Published On: mie, Noi 25th, 2015

DNA, atacata in Consiliul Local, pentru protejarea afacerilor consilierilor: “O sa ajungem sa conduca procurorii toate firmele, nu?”

Share This
Tags

dan paun si tariceanuDan Paun (foto), consilier local al partidului lui Tariceanu, a rabufnit la adresa DNA in cadrul sedintei Consiliului Local, in contextul in care colega sa de partid, consilierul Daniela Radulescu, are afaceri in piete si nu trebuie sa participe la vot atunci cand se discuta proiecte de hotarare legate de Administratia Pietelor, institutie unde CLM este actionar unic.

Paun i-a cerut secretarului Primariei sa intocmeasca o adresa catre consilierii locali care se gasesc in astfel de situatii in care sa arate ce proiecte pot vota si la ce proiecte trebuie sa nu participe la vot, pentru ca alesii sa nu intre in vizorul Directiei Nationale Anticoruptie.

"V-as propune sa faceti o adresa catre toti consilieri care au interese patrimoniale prin care sa le specificati ce sa voteze si ce nu, ca sa dispara orice interpretare. Se gaseste un procuror la DNA care interpreteaza votul nostru cu totul altfel, desi noi dam un vot politic. Eu asa as face. Ca sa lamurim. Ca altfel o sa ajunga DNA sa conduca toate societatile comerciale din tara asta, nu?", a spus consilierul ALDE.

In replica, consilierul Simona Draghincescu i-a atras atentia lui Paun ca totul tine de respectarea legii, nu de faptul ca DNA trebuie sa conduca firme.

Comentarii

comentariu

About the Author