Published On: joi, Noi 26th, 2015

Directoarea scolii nr. 8, HARTUITA! Un brailean divortat i-a lasat la scoala un bilet cu adresa lui si indemnul “Sa ma rezolve”!

Share This
Tags

POLITIECaz de psihiatrie la Scoala "Ion Bancila" de pe Scolilor, fost scoala nr. 8. Un barbat a intrat in scoala pentru a o cauta pe directoare, de care, conform primelor informatii, l-ar lega o pasiune nebuna. Au fost chemati si politistii, unele cadre didactice vorbind de o tentativa de viol, insa oamenii legii nu au putut decat sa-l amendeze pe "amorez" pentru ca a patruns fara drept in incinta unitatii de invatamant.

Pentru ca nu a gasit-o pe directoare si nici nu a fost lasat sa o caute prin scoala, barbatul, de aproximativ 50 de ani, care ar fi divortat, i-a lasat elevului de serviciu un bilet pe care era scrisa adresa unde locuieste, cu rugamintea ca bucatica de hartie sa ajunga la cadrul didactic. Indemnul obsedatului ar fi fost cu tenta sexuala, indemnand-o pe directoare sa-l caute pentru "a-l rezolva".

"Stiam ca e vorba de secretara prima oara. Ca ar fi sarit pe ea. In cele din urma, am aflat ca o cauta pe directoare. Ca nebunului asta ii place de ea. A vazut-o nu stiu unde. E vorba de un psihopat cred. Oricum, e foarte grav ca astfel de oameni pot intra intr-o scoala", ne-a spus parintele unui elev de la "Bancila".

Politia a confirmat incidentul. "Un barbat a patruns fara drept in incinta unitatii de invatamant, fapt pentru care a fost sanctionat", ne-a declarat scms. Jenel Sogor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean.

Directoarea scolii nu a putut fi contactata pentru a-si exprima punctul de vedere.

Comentarii

comentariu

About the Author