Published On: joi, Noi 26th, 2015

Directoarea din Ministerul Sanatatii pe care o mituia sotia lui Sigircitu – 5 ani si 4 luni de inchisoare

Share This
Tags

Mihaela Elena Udrea SanatatiiMihaela Udrea, fost director in cadrul Ministerului Sanatatii, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la cinci ani si patru luni inchisoare cu executare, pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita, intr-un dosar instrumentat de DNA. Desi decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu apel, instanta a dispus confiscarea de la Udrea a sumelor de 7.500 de lei si 500 de euro si a unei creme, primite ca mita.

Fosta directoare de la Sanatate a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie pentru ca ca, in perioada 16 aprilie — 27 august 2015, a primit spaga de la sase persoane in biroul sau din minister sume de bani si produse cosmetice.

Printre cei care au mituit-o pe Mihaela Udrea se afla si Liliana Sgircitu, sotia interlopului Titi Sgircitu, saltata de DIICOT in urma cu doua luni dupa descinderile de la farmaciile “Ahmeya”, detinute de cei doi.

Udrea a primit de doua ori mita de la Liliana Sgircitu, pe 6 si 27 august 2015, pentru a obtine mai usor avizarea a trei noi farmacii. Plicurile cu bani contineau in total 3.000 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author