Published On: vin, Noi 20th, 2015

Comisarul acuzat de coruptie de la varful Politiei Braila ramane in arest la domiciliu! Iorga era un veritabil cap de mafie

Share This
Tags

iorgaComisarul-sef Ionel Iorga, seful suspendat al Biroului de Investigatii Criminale de la Politia Municipiului, ramane in arest la domiciliu, ramanand valabila decizia Tribunalului Galati. Curtea de Apel a respins contestatia procurorilor anticoruptie, care l-au vrut dupa gratii pe Iorga.

"Respinge, ca nefondata, contestatia formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie –D.N.A-Serviciul Teritorial Galati, impotriva incheierii de sedinta din data de 13.11.2015 pronuntata de judecatorul de Drepturi si Libertati de la Tribunalul Galati", conform Curtii de Apel Galati.

Comisarul-sef Ionel Iorga, retinut de procurorii anticoruptie la sfarsitul saptamanii trecute si apoi trimis de judecatori in arest la domiciliu, conducea Biroul de Investigatii Criminale (B.I.C) de la Municipiu ca un veritabil cap de mafie, atat prin comportament, cat si prin limbaj, alegand sa intre cu bocancii in dosarele penale instrumentate de subalternii sai si chiar sa-i jigneasca atunci cand nu-i ascultau ordinele.

Golaniile lui Iorga au ajuns la DNA Galati dupa ce au trecut pe la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila si Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati. Sesizarea a fost facuta de subcomisarul Petrof Vasile, care a vrut sa puna capat ilegalitatilor de la Investigatii Criminale.

EXCLUSIV Mafia din Politia Braila / Comisarul Iorga: “Trimit mascatii peste voi daca nu dati banii! Va bag la puscarie!” / TOATE DETALIILE dosarului

Comentarii

comentariu

About the Author