Published On: mar, Noi 10th, 2015

Chiriac, Ministerul Sanatatii: Braila nu ar face fata unei tragedii ca cea de la “Colectiv”!

Share This
Tags

iulian chiriac_infobrailaFrancisk Iulian Chiriac, secretar de stat in Ministerul Sanatatii si fost consilier local, a declarat, la sfarsitul saptamanii, intr-o conferinta de presa ca Braila nu ar face fata unei tragedii ca cea din clubul bucurestean "Colectiv", scenariul fiind unul de cosmar.

"Braila nu ar face fata unui incendiu ca cel de care vorbiti. Haideti sa fim seriosi! Intr-o astfel de situatie nu am face fata cu brio, am cere ajutorul Galatiului, Bucurestiului. Am vedea spitale de campanie, cele de care s-a tot vorbit in presa. Noi avem un singur spital mare in Braila, in Bucuresti ranitii au fost dusi la 5-6 spitale. Oricum ar trebui o mobilizare foarte buna pentru ca in 3-4 ore sa colaboram cu Galatiul si sa vina ajutor logistic de la Bucuresti", a spus demnitarul de la Sanatate.

Totodata, Chiriac a mai precizat ca autoritatile centrale au fost foarte multumite de modul in care Braila au gestionat, in urma cu aproape 3 luni, accidentul de autocar in care trei copii au murit si alte 22 de persoane au fost ranite, toti cetateni moldoveni.

Comentarii

comentariu

About the Author