Published On: lun, Noi 2nd, 2015

Brailenii, uniti in fata tragediei de la “Colectiv”! Altar de lumanari si flori in fata Primariei

Share This
Tags

altar brailaSute de braileni, de la adolescenti la bunici, inmarmuriti si revoltati de tragedia care a cutremurat o tara intreaga, au aprins un altar de lumanari in fata Primariei.

Primele persoane au ajuns cu putin timp inainte de 17:00, ora mentionata in apelul devenit viral pe retelele de socializare, ca in trei-patru ore crucea martirilor Revolutiei sa fie inconjurata de candele si flori.

Poza braileanului Andrei Petre Buca, mort in "Colectiv", a fost asezata in mijlocul altarului, mai toti cei care au ajuns pe platoul din fata Palatului Administrativ vorbind in soapta despre socul prin care au trecut atunci cand au aflat ca si un brailean si-a pierdut viata in clubul bucurestean.

altar braila2"Eu am un baiat de 30 de ani. Cum sa nu fiu inlemnita? E ceva de nedescris. Eu unu n-am mai simtit asa ceva niciodata, nici macar la Revolutie. Erau asa de frumosi si avea multe de facut, insa viata e foarte nedreapta uneori. Am plans, va spun sincer, vreo trei ore. Golanii si borfasii astia care ne conduc, coruptii astia, sunt bine mersi, iar acesti ingeri sunt in pamant", ne-a declarat Ioana, o braileanca venita cu nepotelul de doar 5 ani.

Printre persoanele care au cinstit memoria celor 30 de tineri aflati pe "lista mortii" s-au aflat si prieteni ai lui Andrei, care dupa ce au aprins cateva lumanari au plecat spre casa parintilor tanarului arhitect, unde a fost adus trupul neinsufletit.

Si Primaria a transmis condoleante familiei lui Andrei Petre Buca, aratand ca Romania a pierdut un arhitect de exceptie.

Comentarii

comentariu

About the Author